menu

За ініціативою Національного банку та благодійного фонду Таблеточки оголошено всеукраїнський збір монет номіналом 25 копійок. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на лікування онкохворих діток. Благодійна акція «Монетки дітям» стартувала з 1 вересня. Монети номіналом 25 копійок вже майже рік не є платіжними й вилучаються з обігу. Вони можуть роками лежати по скарбничках, кишенях та на полицях, а можуть уже зараз рятувати життя дітям.

Колектив Ракобовтівської філії Буського ОЗЗСО І-ІІІ ст.№1 активно включились у проведення акції «Монетки дітям». В акції взяли участь діти, вчителі, працівники школи та батьки. Кожна така монета, кожні 25 копійок – це крок назустріч здоровому дитинству для сотень онкохворих дітей.

Семенович І.Р.,

кл.керівник 9 класу

... Читать дальше »

Переглядів: 84 | Додав: IRINA | Дата: 28.09.2021 | Коментарі (0)

 

21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше щастя у світі - це мир.

Навчальний день у Ракобовтівській філії Буського ОЗЗСО І-ІІІ ст. N1 розпочався урочистою лінійкою "Хай буде мир на всій Землі", яку підготували учні 3-4 класів.

Школярі 1-4 класів долучилися до проведення акції "Голуб миру". Діти власноруч виготовили паперових голубів, які символізують мир у всьому світі. Кожен голуб ніс у собі побажання мирного неба над нашою Батьківщиною та припинення військових дій на території України.

Також був проведений конкурс малюнків "Я малюю мир". Кожна перерва і кожен урок у цей день були пронизані цією темою

Миру Вам!

Класні керівники:

1-2 класів Петришин М. О. ;

3-4 класів Мороз М.П.

... Читать дальше »

Переглядів: 92 | Додав: IRINA | Дата: 28.09.2021 | Коментарі (0)

Вже стало традицією щорічно, в кінці вересня, проводити виставку «Квітковий вернісаж». Головне завдання цього заходу– навчити учнів глибше розуміти природу, виховувати любов до прекрасного, втілювати свої думки, мрії, бажання у спеціально підібрані квіти, вивчати традиції свого народу. Так і цього року, 22 вересня у Ракобовтівській філії Буського ОЗЗСО І-ІІІ ст.№1 відбулася виставка «Квітковий вернісаж-2021».

Учні 1-9 кл. заздалегідь готувалися до свята. Діти збирали квіти, плоди, придумували ідеї щодо створення композицій, фантазували з найменуванням своїх виробів. У їхній праці порадниками і помічниками були, звичайно, класні керівники. В результаті спільної роботи до уваги було представлено такі композиції: "Омелькова сімейка", "Багата красою осінь", "Квіткова фантазія", "Весела сімейка", "Осінні барви", "Осінній подих", "Барви осені", "Осіння карета","Короле ... Читать дальше »

Переглядів: 100 | Додав: IRINA | Дата: 28.09.2021 | Коментарі (0)