menu

22:19
Квітковий вернісаж

Вже стало традицією щорічно, в кінці вересня, проводити виставку «Квітковий вернісаж». Головне завдання цього заходу– навчити учнів глибше розуміти природу, виховувати любов до прекрасного, втілювати свої думки, мрії, бажання у спеціально підібрані квіти, вивчати традиції свого народу. Так і цього року, 22 вересня у Ракобовтівській філії Буського ОЗЗСО І-ІІІ ст.№1 відбулася виставка «Квітковий вернісаж-2021».

Учні 1-9 кл. заздалегідь готувалися до свята. Діти збирали квіти, плоди, придумували ідеї щодо створення композицій, фантазували з найменуванням своїх виробів. У їхній праці порадниками і помічниками були, звичайно, класні керівники. В результаті спільної роботи до уваги було представлено такі композиції: "Омелькова сімейка", "Багата красою осінь", "Квіткова фантазія", "Весела сімейка", "Осінні барви", "Осінній подих", "Барви осені", "Осіння карета","Королева осені", "Осінній кошик", " Хатинка лісника".

Діти крім осінніх квітів використовували різні природні матеріали, овочі, вміло вплітаючи їх у концепцію композицій. Школярі добре пофантазували над назвами композицій і над їх оформленням. Скільки праці та творчості було докладено у кожен букет! У композиціях прозвучали почуття патріотизму і гордості за свою державу, за свій народ! Композиції зігрівали душу присутніх своєю красою.

Литвин Н.М.,

вчитель біології

Переглядів: 99 | Додав: IRINA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar