menu

13:23
Ми – одна родина


Щорічно у другу неділю травня як в Україні, так і ще у багатьох країнах світу відзначають День матері, а 15 травня – Міжнародний день сім’ї. Це одні з найбільш зворушливих і теплих свят весни. 
З нагоди Дня сім’ї, 22 травня, в НВК «Ракобовтівська ЗОШ І-ІІ ст.- ДНЗ» вихованці дошкільної групи «МАЛЯТКО» разом із своїм вихователем Семенович І.Р. підготували свято «Ми – одна родина». 
Саме зі своєї сім’ї, з родини іде у світ людина і несе в нього своє серце, наповнене добротою і любов’ю, відчуттям краси і справедливості. Саме з сім’ї несе вона у світ правду, чесність, віру, традиції і звички. То ж недарма народне прислів’я каже: «Який кущ, така й хворостина, які батьки, така й дитина»
Юні таланти найщирішими словами і талановитими художніми номерами вітали своїх рідних. Дітвора намагалась донести присутнім в залі, що Родина для них – це справді свято любові і пошани. 
Малята побажали всім: дорослим і дітям — завжди пам'ятати про тих, хто дав їм життя. Зворушені батьки та директор школи Лозовий Б.М. подякували дітям за ніжні й щирі слова.


Семенович І.Р.,
вихователь дошкільної групи

Переглядів: 168 | Додав: IRINA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar