menu

17:19
Від Революції Гідності до Країни Гідності

День Гідності та Свобо́ди — свято в Україні, що святкується щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції та Революції Гідності.

Не залишається осторонь Ракобовтівська філія Буського ОЗЗСО І-ІІІ ст № 1. Учні школи є ознайомлені з подіями, які відбуваються в Україні, тому з ентузіазмом прийняли участь у сьогоднішніх заходах, присвячених Дню Гідності та Свободи України.

В школі було проведено урок мужності та патріотизму «Від Революції Гідності до Країни Гідності». Учні старшої школи мали можливість переглянути світлини тих страшних днів на Майдані, «Барви свободи Майдану», та прийняти участь у їх обговоренні. Учні молодших класів разом із Петришин М.О. та Мороз М. П. прослухали урок Гідності «Я крапля в океані», а також взяли участь у виставці малюнків «Гідні творити історію».

Участь дітей у відповідних заходах дає нам впевненість у завтрашньому дні, дає надію на світле і мирне майбутнє нашої держави, виховує з маленьких хлопчиків та дівчаток справжніх, впевнених і сміливих патріотів неньки-України! Єднаймося – бо ми того варті! Слава Україні! Героям Слава!!!

Карпа О. Я.,

вчитель історії

 

Переглядів: 77 | Додав: IRINA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar