menu

17:18
Твій друг - дорожній рух

З 15 по 21 листопада 2021 року за ініціативою ООН по всьому світу проходить сьомий Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху. Цього року його присвячено темі безпеки дорожнього руху та попередження травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

Учні Ракобовтівської філії Буського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1 також долучились до проведення Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху "Безпечна дорога додому".

Учні 1-4 класів взяли участь у грі-подорожі "Дорожній рух", під час якої повторили правила дорожнього руху; вивчали дорожні знаки; розвивали увагу, спостережливість та вміння працювати в команді; виховували навички використання правил дорожнього руху у повсякденному житті. Діти відповідали на запитання вікторини "Правила дорожні знати має кожний", відгадували загадки з даної теми і вдосконалювали свої творчі вміння на майстер-класі з виготовлення аплікації "Світлофор".

В рамках цього тижня Семенович І. Р. організувала виставку малюнків "Дотримуйся правил дорожнього руху" серед учнів початкових класів.

Школярі 5-9 класів на тематичному уроці "Безпечна дорога додому", який провела Мазник Г. Я., ознайомилися з умовами безпеки пішоходів, навчилися дотримуватися правил безпечного переходу вулиці, дороги в місцях з обмеженою оглядовістю, щоб уникнути травм і нещасних випадків.

Будьмо обачними пішоходами, щоб вберегти своє життя від небезпеки на дорозі!

Класні керівники початкових класів

Петришин М. О., Мороз Марія Петрівна

 

Переглядів: 85 | Додав: IRINA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar