menu

23:17
Тарас Шевченко – геній українського народу

        В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам'яті і з великою любов'ю та повагою передає з покоління в покоління. Для українців такою святинею є натхненник національних ідей, провідник добра, волі, щастя і правди – Тарас Шевченко. Саме завдяки його влучному слову, що лунало сильно і впевнено наш народ усвідомив себе як національну єдність. Через віки промовляє до нас слово великого поета, надихає нас, дає нам силу та мужність і нагадує, що ми – українці, що ми є народом.


         У НВК «Ракобовтівська ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ» 03.03.2018 р. відбулась конференція з нагоди вшанування Великого Кобзаря за участю педагогів школи. Традиційно зустріч розпочали з гімну України, а далі педагоги декламували вірші і гортали сторінки його життєвого та творчого  шляху.         

   Оцінюючи сьогодення, ми повинні частіше оглядатися назад, щоб не забувати дорогу страждань, злигоднів та кривавої боротьби, яку здолали, пам’ятати велич лицарських перемог і «незлим тихим словом» згадувати народних пророків, титанів духу, борців за щасливу долю рідної землі, до яких належить Великий Кобзар.         

Переглядів: 217 | Додав: IRINA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar