menu

17:19
Ми не маємо права забути

Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них.

Напередодні Всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті померлим від голоду», приуроченій 89-й річниці Голодомору 1932-1933 років в Україні, в Ракобовтівській філії Буського ОЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 пройшло ряд заходів під гаслом «Ми не маємо права забути» .

Була створена стінгазета «І пам’яті свіча не згасне», оформлена інформаційна стіна «Ми пам’ятаємо. Голодомор 1932-1933 років».

Класними керівниками проведені години спілкування «Голодомор – біль душі і пам'ять серця». Для учнів початкових класів проведені інформаційні хвилинки «Забуттю не підлягає». Всі учні школи прийняли участь у загальношкільній лінійці «Збережи пам'ять. Збережи правду», під час якої декламували вірші про Голодомор, зачитували спогади очевидців, вшанували хвилиною мовчання всіх померлих у ті страшні часи та провели акцію « Незабудка памяті».

27 листопада запрошуємо кожну українську сім'ю о 16-й годині приєднатися до Всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті усім померлим від голоду».

Карпа О.Я.,

вч.історії

 

Переглядів: 88 | Додав: IRINA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar