menu

      От і наближається День святого Миколая  Чудотворця – свято з особливим шармом, сповнене радості, добра та справжніх чудес. Саме на це свято хочеться подарувати солдатам-захисникам святковий настрій та частинку душевного тепла. 

     НВК "Ракобовтівська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ" долучилась до благодійної акції до свята святого Миколая "Подаруй свято воїнам операції об'єднаних сил". Ця акція – простий і людяний спосіб сказати "ДЯКУЮ!" тим, завдяки кому ми зустрінемо свята вільними і живими. Сподіваємось,що наш подарунок зробить їхнє свято теплішим і смачнішим.

Семенович І.Р.,

кл.керівник 6 класу

... Читать дальше »

Переглядів: 208 | Додав: IRINA | Дата: 14.12.2018 | Коментарі (0)

       Сьогодні, 14 грудня, у НВК» Ракобовтівська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» відбулася літературна п’ятихвилинка з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Більше 650 тисяч людей з усієї території колишнього СРСР брали участь у ліквідації катастрофи, більше половини з них були жителями Україні. І, незважаючи на всі труднощі, пов'язані із їх нинішньою, нелегкою долею 14 грудня визнають Днем   вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.    

       Ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв та віддаємо дань пошани всім ліквідаторам аварії, які, рятуючи не лише українців, а й народи інших країн від ядерної небезпеки, жертвували найдорожчим – св ... Читать дальше »

Переглядів: 237 | Додав: IRINA | Дата: 14.12.2018 | Коментарі (0)