menu

20:07
Спомин про загиблих «Героїв Небесної сотні»

Козацьке прислів’я говорить: «Коли всім народом дмухнути, то ураган буде!» Саме з такими словами козаки починали свою боротьбу проти поневолювачів. І через чотири століття знов наш український народ «дмухнув» в сторону зла, фальші, лицемірства.
      Події, які нещодавно відбулися на території центральної площі української столиці, напевно, вразили весь світ. Протестуючи спочатку проти порушення волі народу, а потім і проти міліцейського свавілля, люди провели кілька місяців на вулиці в центрі столиці. Вони мали політичні вимоги, пройшли через велику кількість проблем і неприємностей, але все-таки в кінцевому підсумку досягли свого і реалізували свої цілі. На жаль, багато з протестуючих людей загинули. 
     На знак глибокої вдячності відвазі, силі духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), під час АТО на Сході України, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, у НВК «Ракобовтівська ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ» було проведено лінійку-реквієм присвячену пам”яті всіх вбитих у ті страшні дні.
     Спомин про загиблих «Героїв Небесної сотні», Героїв АТО та їхній подвиг ми маємо берегти, адже саме пам’ять об’єднує людей у боротьбі за перемогу й мир
     Темні часи пройдуть. Буде колоситись хліб. Будуть сміятись діти. Буде жити Україна.
    Але віднині небесне воїнство поповнилось ще однією сотнею. Небесною сотнею.
    Герої не вмирають!

   

Переглядів: 233 | Додав: IRINA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar