menu

17:56
Народжені вмерти за Батьківщину – залишаються жити у віках

 

      21 листопада у  НВК «Ракобовтівська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» відбулася урочиста лінійка «Народжені вмерти за Батьківщину – залишаються жити у віках», також діти виготовили стіннівку.  Під час урочистості учні мали змогу зануритися у ті дні, що стали початком історичних подій: Помаранчевої революції та Революції Гідності.

      Школярі вшанували пам’ять героїв Небесної сотні, загиблих героїв у боротьбі з російським агресором у Донецькій та Луганській областях, волонтерів, інших патріотів, які відстоюють територіальну цілісність України, захищають надбання Революції Гідності.Захід був проникнутий почуттям глибокої шани та вдячності всім, хто ціною свого власного життя та здоров’я захищав та продовжує захищати європейські та загальнолюдські цінності.

       Дуже важливо, що подія, яка залишається значущою та вагомою для нашої держави, знайшла сьогодні своє відображення у серцях та душах наших вихованців – учнів школи, які з глибокою повагою, смутком та гордістю перейнялися сьогодні духом тих, не таких вже й далеких років. Важливо, щоб у дітях прокинулось та збереглось відчуття гідності, відваги, безстрашшя та самосвідомості, щоб вони змогли відчути і втримати в собі силу, яка може змінити майбутнє нашої держави.

Семенович Л.М.,

заступник директора з НВР


 

Переглядів: 165 | Додав: IRINA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar