menu

26 квітня, 35 років тому о 1 годині ночі 23 хвилини 40 секунд, коли всі спали безтурботним сном, над четвертим реактором Чорнобильської АЕС несподівано розірвало нічну темряву велетенське полум'я. Наша країна вперше зустрілася з такою грізною силою, як ядерна енергія, що вийшла з- під контролю. Сьогодні, 27 квітня, у Ракобовтівській філії ОЗЗСО Буська ЗОШ І-ІІІ ст.№1, було проведено урок пам'яті "Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам'ять…."

Слово "Чорнобиль" назавжди залишиться в нашій пам'яті символом великої біди, але водночас і символом мужності, самопожертви, самовідданості тих, хто виконав свій обов'язок.

На долю нашої країни випало багато випробувань. Нехай синьо- жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини, заради майбутнього України. Від у сього серця бажаємо усім нам міцного здоров'я, а головне - мирного неба над Україною.

Литвин Н.М., ... Читать дальше »

Переглядів: 74 | Додав: IRINA | Дата: 27.04.2021 | Коментарі (0)

Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день – нагадування про екологічні катастрофи, день, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для розв’язання екологічних проблем.

У Ракобовтівській філії ОЗЗСО Буська ЗОШ І-ІІІ ст.№1 відбулись заняття в 1 класі та у дошкільній групі "Малятко" до Міжнародного Дня Землі під керівництвом учителя Семенович І.Р.. Діти пообіцяли берегти нашу природу, нашу Землю, збагачувати, вдосконалювати, робити щось не тільки для себе, а й для інших! Думати не тільки про сьогоднішній день, а й про завтрашній.

Не забувайте, що наша доля – це доля нашої рідної Землі і вона у наших руках!

 

... Читать дальше »

Переглядів: 77 | Додав: IRINA | Дата: 27.04.2021 | Коментарі (0)