menu

15:18
1 вересня

Нас кличе дзвоник до шкільної ниви,

Прислухайтесь, який у нього спів!

Сьогодні діти незалежної Вкраїни

Сядуть за парти. Вже дзвоник продзвенів.

         1 вересня 2017 року в  НВК «Ракобовтівська ЗОШ І – ІІ ступенів – ДНЗ» відбулося свято Першого дзвоника .

           Цей день завжди  особливо урочистий і хвилюючий , адже  з нього  починається незвіданий,  цікавий,  водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного  життя. Сьогодні шкільне подвір’я наповидось радістю і гамором, адже  шкільну родину поповнило аж 12 першокласників. Гарний настрій, веселі посмішки і тепла атмосфера родинного свята панували на подвір’ї школи.

          Свято першого дзвоника пройшло урочисто, було багато побажань школярам від  директора  школи Лозового Б.М.,  сільського голови Смолінського Б.Я., вітав учнів місцевий священик отець Богдан Юрків.  Особливі слова вітань прозвучали для першокласників. А ще подарунки від випускників і компанії «ТзОВ Захід-Агро МХП» які  вручили набір необхідного приладдя – зошити, ручки, лінійки, олівці та ін. Також на свято були запрошені воїни АТО Грех Микола та Грех Василь.

          Урочистості з нагоди святкування початку нового навчального року закінчились веселим закличним дзвоником який запросив всіх присутніх на перший урок.

           Приємно здивовані учні 5 класу, адже їхня класна кімната перетворилася на справжній витвір мистецтва. Допоміг у цьому випускник школи (сьогодні студент Львівського державного коледжу декоративного і ужиткового мистецтва ім. Івана Труша) Кіра Олег. Комфортно і затишно навчатись у такому класі.

 

   

Переглядів: 281 | Додав: IRINA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar