menu

00:38
Разом для найкращого Інтернету

 

У НВК «Ракобовтівська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ»,  24 лютого, в рамках тижня Інформатики відбувся День безпечного Інтернету. Проходив він під гаслом “Разом для найкращого Інтернету” Було проведено різноманітні заходи: онлайн-уроки, виховні години,  перегляд відеофільмів та мультфільмів, акції, конкурси, квести, веб-квести,  тощо.

На сьогодні в Україні проблема безпеки дітей в Інтернеті постала особливо гостро. Аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі розширюється, і її переважну частину становлять діти та підлітки, які не усвідомлюють повністю загроз, що можуть чекати у віртуальному просторі. Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.

Та давайте зупинимось на мить і замислимось, чи дійсно ми хочемо провести усе життя у віртуальному світі? Бачити аватарки – замість живих облич, смайлики – замість живих посмішок.
         Завжди пам’ятайте, що Інтернет - це  лише інструмент, яким Ви користуєтесь, щоб отримати відповіді на свої питання, підготувати реферати та доповіді, спілкуєтесь, якщо між вами величезні відстані. Вчиться користуватись Інтернетом із розумом і пам’ятайте, що кращий Інтернет починається з тобою.

 

Семенович І.Р.,

вч.інформатики



 

Переглядів: 135 | Додав: IRINA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar