menu

22:27
Останній дзвінок

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. 

Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі, кому йти в школу в другій, третій і так далі клас, радіють цьому довгоочікуваного дня. Три місяці свободи від строгого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних. На три довгих місяці можна забути про парти, вчителів і зубріння.

У НВК "Ракобовтівська ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ"  26 травня зібрались на урочисте свято присвячене закінченню навчального року.  Із вітальним словом звернулись запрошені гості. Директор школи Лозовий Б.М. підвів підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад та різних конкурсів. 

Цьогоріч школа не прощалась зі своїми випускниками, а радо зустрічала майбутніх першокласників  випускників дошкільної групи "Малятко", які дарували глядачам підготовлені віршики і музичне вітання. На завершення свята малюки загадали  бажання і відпустили в небо жовто-блакитні кульки. Дівчата старших класів виконали танцювальний флешмоб "Перлина Україна". 

     

Переглядів: 239 | Додав: IRINA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar