menu

19:20
Ніч перед Різдвом

29 грудня відбулась прем’єра вистави «Вечори на хуторі поблизу Диканьки». Гоголівські мотиви надихнули дітей на створення «театрального дива». Учні 6-9 класів Ракобовтівської філії Буського ОЗЗСО І-ІІІ ст.№1 на українські вечорниці запросили батьків та учнів школи. Хвилювалися всі без винятку, адже театральна постановка вимагала від усіх учасників серйозної роботи. Школярі проявили свої найкращі акторські здібності. Кожен персонаж був таким яскравим і правдоподібним, що у класі панувала неймовірна тиша.

Вистава «Вечори на хуторі біля Диканьки» не лишила байдужим жодного глядача! Свято минуло в цікавій та веселій атмосфері. Завершилося дійство бурхливими оплесками, щирими посмішками глядачів та позитивними емоціями. Актори створили справжню атмосферу казковості Різдвяних свят. Плідна підготовка принесла гарний результат - хороші відгуки глядачів.

Семенович І.Р.,

кл.керівник 9 класу

На зображенні може бути: 10 людей, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять, у приміщенні та текст «диканька A05»На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенні

Переглядів: 105 | Додав: IRINA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar